Tko smo mi

Mi smo uigrani tim mladih ljudi s dugogodišnjim iskustvom na ovakvim poslovima. Ovako smo pisali pretprošle godine na početnoj stranici naše dosadašnje firme Gratis-promet d.o.o., no kako se povećavao obim posla tako smo odlučili i izdvojiti poslovanje grafičkih djelatnosti i pokrenuti SDK d.o.o. Dosada smo radili za druge, a već godinu dana isključivo za sebe, što znači s još više entuzijazma i predanosti!

Koristimo  visoku kvalitetu ispisa velikih formata za sve proizvode, a možemo vam ponuditi vlastita dizajnerska rješenja ili pripremu za tisak prema Vašem rješenju, a sve prema zajedničkom dogovoru i u cilju ostvarivanja što bolje zamijećenosti na tržištu.

Naši najčešći proizvodi su naljepnice za vozila, plakati, posteri, zidne grafike, prozorske grafike, banneri, mega naljepnice, mash-evi (mrežasta, poluprozirna platna), sajamski zastori i dekori, scene, izložbeni pultevi, promotivni – lako sklopivi stalci, konferencijski stalci, interview-zone, kaširanje na kapafix i plastificiranje naljepnica za vanjske i unutarnje uvjete sa zaštitom protiv UV-zračenja, antigrafitne folije, protuprovalne folije, podne grafike, asfaltne grafike, konturno obrezane naljepnice, 3D grafike i jos puno, puno toga.

Posebno smo ponosni na standardnu kvalitetu u segmentu carbranding-a ili apliciranja naljepnica na razna vozila, bio to automobil, kamion, brod ili “samo” avion. Naše dugogodišnje iskustvo upravo na obljepljivanjima vozila, kao najzahtjevnijim oblicima apliciranja naljepnica dodatno nas je potaknulo da Vam omogućimo kvalitetan servis baš za tu namjenu. Dovoljno je da imate neoslikano vozilo i tek ideju ili predložak, a sve ostalo je naša briga. Osmislit ćemo, dizajnirati, printati i zalijepiti. A sve to kvalitetno i u izuzetno kratkom roku, po prihvatljivoj tržišnoj cijeni.

Tijekom proteklih godina pružamo usluge za različite klijente u svim industrijskim granama od markentiških agencija, korporacija i transportnih tvrtki, do malih poduzeća u susjedstvu i trgovinama diljem Hrvatske.

Kvalitetu materijala (ispisne podloge), ispis i završno lijepljenje naljepnica, kao i cjelokupan tijek posla od dogovora do isporuke postavili smo na vrlo visoku razinu standarda struke, naravno sve u svhu ispunjavanja Vaših želja te Vašeg zadovoljstva učinjenim poslom.